Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Міністр оборони України нагородив медаллю “За сприяння ЗСУ” Вілкула-старшого

Мiнicтp oбopoни України нaгopoдив Юрія Вiлкулa мeдaллю «Зa cпpияння Збpoйним Силaм Укpaїни»!

Про це повідомляє Оперативне командування “Схід” Збройних Сил України.

“Під час робочої поїздки до Кривого Рога Міністр оборони Андрій Таран зустрівся з міським головою Юрієм Вілкулом, представниками міської влади, громадських організацій та промислових структур.

Для мене Кривий Ріг це місто, де я виріс, і де живуть мої батьки, — сказав Міністр оборони України Андрій Таран. — І мені дуже приємно бачити і відчувати, як населення і міська влада підтримують наші Збройні Сили, зокрема Криворізьку танкову бригаду. Без цієї підтримки наших воїнам було б дуже важко виконувати бойові завдання.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Міністр оборони висловив подяку міському голові Юрію Вілкулу за підтримку Збройних Сил. «Хочу відзначити керівництво міста за сприяння та допомогу нашим військовим, за той внесок, який робить місто в розбудову інфраструктури 17-ї окремої танкової бригади», — наголосив Андрій Таран.

Міністр оборони нагородив міського голову відомчою відзнакою — медаллю «За сприяння Збройним Силам України”, – йдеться у повідомленні.

Після цього залишається цією ж медаллю нагородити Вілкула-молодшого, Кернеса, Медведчука, Рабіновича, Бойка та Шуфрича“, – пишуть у мережах пересічні українці та військові із передової в ООС (АТО).

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності