Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ОБКУРЕНІ ЗБОЧЕНЦІ З ЄС ПРОТИ УКРАЇНИ

У Нідерландах зібрали голоси для референдуму проти асоціацію з Україною.

Кампанію просували активісти декількох організацій-євроскептиків – ​сатиричний інтернет-блог «Без стилю», «Комітет громадян ЄС» та «Форум для демократії».

На сьогодні зібрано понад 450 000 електронних підписів при необхідних 300 тисячах. Відповідно до закону, уряд змушений провести консультативний референдум щодо ратифікації Угоди про асоціацію з Україною.

Цей документ обидві палати парламенту схвалили ще 7 липня. А ось завершення його ратифікації такий референдум може призупинити. Втім, підписи ще необхідно перевірити. І якщо референдум все ж проведуть, його результати не матимуть обов’язкового характеру.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Це – ​консультаційний референдум. Він не обов’язковий для уряду Голландії. Треба буде чекати до тих пір, поки уряд Нідерландів буде приймати рішення про внесення закону про ратифікацію на підпис королю і тільки потім можна буде говорити, що результат конкретний. Але це зовсім не вплине на застосування зони вільної торгівлі між двома країнами «, – ​запевняє посол України в Королівстві Нідерланди Олександр Горін.

Те, що референдум в Нідерландах не завадить запуску зони вільної торгівлі, підтвердили в комітеті ЄС з питань зовнішньої політики і безпеки. Федеріка Могеріні через свого прес-секретаря переконала, з першого січня наступного року угода почне діяти.

В минулому номері «ЗЛ» вже повідомляла про облави на українських біженців та заробітчан, що розпочалися в Англії. Тож усе разом ще раз доводить, що толераст-ліберастам з ЄС, де переслідуються традиційні сімейні цінності, християнство, натомість офіційно дозволені «легкі» наркотики», значно ближчі біженці-терористи з Близького Сходу та Північної Африки, ніж слов’яни-українці, чия держава теж нині огорнута полум’ям війни, в розпалі якої є і чимала заслуга ЄС…

За матеріалами закордонних ЗМІ

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності