Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Польська поліція затримала 20 росіян за бійку з місцевими “ультрас”

Громадяни РФ родом із Чечні збиралися взяти під контроль торгівлю на міських ярмарках. Це не сподобалося місцевим футбольним фанатам і вони призначили приїжджим зустріч. Про все дізналася поліція.z17855674Q

Затримання відбулося біля одного з краківських торгових центрів, повідомляє  “Польське радіо”.

На парковці перед одним із торгових центрів у Кракові очевидці помітили велику кількість поліцейських автомобілів, поліції і співробітників однієї зі спеціальних служб.

Як вдалося з’ясувати, там мало відбутися з’ясування стосунків за участю банди громадян Росії, в основному чеченської національності, з краківськими футбольними хуліганами – уболівальниками клубу “Краковія”.

Чеченці хотіли взяти під контроль торгівлю на ярмарках у місті і це не сподобалося футбольним хуліганам. Про заплановану зустріч дізналася поліція. Поліцейські прибули на місце події до початку “стрілки” і здійснили затримання.

У затриманих знайшли зброю та інші небезпечні предмети, а також наркотики.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності