Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Світ почув берлінську заяву Путіна щодо війни на Донбасі

Світова громадськість та офіційний Берлін зі здивуванням і подивом сприйняли недавнє висловлювання президента РФ Володимира Путіна про те, що він не бачить рішення конфлікту на Донбасі при нинішньому керівництві України.

Про це заявив офіційний представник федерального уряду ФРН Штеффен Зайберту понеділок на брифінгу у Берліні.

Це висловлювання у федеральному уряді взяли до відома з подивом“, – сказав Зайберт.

Він нагадав, що йдеться про легітимно і демократично обране представництво країни і народу, а також про легітимну переговорну сторону в Мінському процесі. Німеччина прихильна до цих угод і переговорів у “мінському форматі”, так само як і Україна, підкреслив прес-секретар Меркель.

Незаконна анексія Криму виходить з боку Росії, підтримка сепаратистів на сході України також виходить від Росії. Таким чином, тут лежить основна відповідальність за кризу, а також за насильство, яке забрало на сході Україні життя такої великої кількості людей“, – нагадав Зайберт.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності