Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Священик назвав імена кандидатів, за яких не можуть голосувати греко-католики

Греко-католицький священик і відомий публіцист Орест Вільчинський вважає, що віряни-католики не мають морального права голосувати на президентських виборах за Петра Порошенка та Андрія Садового.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Причиною тому є несумісні з християнством ідеологічні переконання обох політиків, повідомляє Фактор.

Про це священик написав на своїй сторінці Facebook: “Для католиків Порошенко і Садовий, як пропагандисти ЛГБТ вже відпадають, як кандидати, за яких можна голосувати. Чекаємо інших…”

Петру Порошенку неодноразово дорікали за те, що він, будучи на посту Президента, став одним із головних лобістів руху ЛГБТ.

Днями у прихильності до ЛГБТ зізналися Андрій Садовий та його дружина.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИГлава УГКЦ Святослав застеріг ПЦУ… забувши “про колоду у власному оці”

Відзначимо, що напередодні Нового року греко-католицький єпископат заявив, що закликатиме своїх вірян бути уважними до ідеологічних переконань кандидатів на президентське крісло.

Цей документ наголошує на тому, що християни в оцінці політичних сил повинні завжди пам’ятати про власні моральні принципи. Можна прогнозувати, що неодноразово задекларована прихильність Петра Порошенка до цінностей ЛГБТ завадить йому отримати голоси частини релігійно налаштованих українців.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності