Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Тимошенко зустрілася із Садовим…

Кандидат в президенти Юлія Тимошенко, яка сьогодні, 11 лютого, вирушила з передвиборчою поїздкою по Львівській області, напередодні провела зустріч з іншим кандидатом Андрієм Садовим.

Прекрасна зустріч була. [Говорили про те,] як протидіяти фальсифікаціям, як протидіяти агресії терору, який сьогодні здійснюється на виборчі кампанії“, – заявила Тимошенко.

Вона також не виключила координацію з Садовим на парламентські вибори, “тому що країна повинна мати альтернативу, з кого вибирати”. На питання, чи можливе об’єднання на парламентські вибори, Тимошенко відповіла, що скоріше “координація” більш правильне визначення.

Нагадаємо, 7 лютого кандидати на пост президента Юлія Тимошенко, Андрій Садовий, Анатолій Гриценко, Олександр Шевченко та Віктор Бондар підписали меморандум за чесні вибори і про спільну протидію фальсифікаціям.51_tn

ФОТО: соцмережі, події різних років

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності