Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

У ПОРОШЕНКА ВИЗНАЧИЛИСЯ З МАЖОРИТАРНИКАМИ ТА СПИСКАМИ

Так, зокрема, як повідомляє кореспондент «Української правди», від Блоку на округах Закарпаття висунуто трьох братів Балог – Віктора, Івана та Павла. Ще в одному окрузі в Закарпатській області висунуто Василя Петьовку, двоюрідного брата Балоги.

Окрім того в одному з округів Вінницької області висунуто сина Петра Порошенка Олексія. Також на Вінничині балотуватимуться від Блоку Микола Катеринчук та Олександр Домбровський.

В одному з округів Одеської області від БПП балотується Давид Жванія, на Харківщині (№ 168) – «тушка» Віталій Немилостивий. Також від БПП по 130-му округу висунуто синя підприємця Олексія Вадатурського – Андрія.
У Киеві від БПП по мажоритарних округах висунуто Євгена Рибчинського, Олександра Третьякова (№ 219), Володимира Ар’єва (№ 218) та Дмитра Андрієвського (№ 222), а також Олексія Кучеренка і Віктора Чумака.

До списку Блоку Петра Порошенка також увійшли: керівник інформаційного управління в Адміністрації президента Ірина Фриз (№ 30), Анатолій Матвієнко – 32, губернатор Одещини Ігор Палиця (34), Олексій Гончаренко (40), журналісти: шеф-редактор «Подробностей недели» на «Інтері» Ольга Червакова (49) та головний редактор каналу «Еспресо.TV», власник видавничого дому «Картель» Вадим Денисенко (45), Віталий Чепінога (56), Іванна Климпуш-Цинцадзе (виконавчий директор конференції YES Фонда Пінчука) – 61.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Окрім того у списку – Олександр Грановський (депутат Київради) – 58, екс-глава НБУ Степан Кубів – 59, співачка Оксана Білозір – 80, Едуард Гурвіц – 96, екс-міністр юстиції Роман Зварич (82), Лев Парцхаладзе (93), Юрій Гримчак – 102, голова Меджлісу кримсько-татарського народу Рефат Чубаров – 71.

На Прикарпатті від Блоку Порошенка йтимуть: по 83 округу директор і співвласник ТБ «Буковель» Олександр Шевченко, по 84 – Михайло Добвенко, по 85 – мер міста Калуша Ігор Насалик, по 86 – Віталій Скрипник, по 87 – Василь Попович, по 88 – Юрій Овчаренко, а по 89 – голова «Громадського форуму Івано-Франківська» екс-УДАРівець Юрій Соловей.
«У нас нема парашутистів», – заявив Юрій Луценко під час оголошення кандидатів від блоку по округах. А щодо оголошеного у списку імені Олександра Шевченка, після якого почався галас, політик викрутився, заявивши, що «це боксерське питання»…

Цікаво, як після такого розцінювати декотрі публікації, у котрих йдеться, що «у Порошенка всіх людей Коломойського виключили зі списків…»?!

Підготував Тарас Боднар

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності