Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Яценюк: Винна невістка

Президент Росії Володимир Путін змінив свою тактику щодо України, тепер він робить ставку на протести проти уряду.
Про це прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив в інтерв’ю французькому виданню Le Figaro.

«Тепер його зброєю буде користь від громадських рухів, які повинні з’явитися в Україні, щоби підкорити країну диктату Кремля, його баченню сфери впливу і великому «руському міру», – сказав Яценюк.

При цьому він висловив переконання, що Путінові не вдасться здійснити такі свої плани, й українці закріплять свою національну незалежність.

Щодо війни на Донбасі, Яценюк запевнив, що все закінчилося б, якби Росія відкликала своїх солдатів і агентів ФСБ з окупованої проросійськими терористами території.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Український прем’єр наголосив, що саме Кремль не виконує Мінських домовленостей, які з’явилися за його ж ініціативою.

«Хоч саме Путіну належить ідея Мінських угод, пізніше він розвернувся на 180 градусів і відмовився їх виконувати», – нагадав Яценюк.

На думку українського пре­м’єра, президентові Росії не потріб­на незалежність самопроголошених «республік» на сході України. Навпаки, йому потрібен замо­рожений конфлікт, який дозволить Кремлю впливати на політику Києва.

Загалом зрозуміло, що, як не крути, а у всьому таки буде винна невістка… Така вже народна мудрість.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності