Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Здоровий глузд не може бути критерієм у Росії, – Д. Пєсков

Кремлі підтвердили, що РФ не керується у своїх державних цілях критеріями здорового глузду. Про це розповів прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков.

«Здоровий глузд, звичайно, повинен бути присутнім скрізь, завжди і постійно. Але він не може бути критерієм …», – зізнався прес-секретар Путіна, передає Інтерфакс. Так Пєсков прокоментував вирок суду громадянину Данії Деннису Оле Крістенсену у справі про створення підрозділу Свідків Єгови. Ця організація офіційно заборонена в РФ як екстремістська.93149519

На питання журналістів, чи є Свідки Єгови екстремістами з точки зору здорового глузду, він відповів: «Ми не можемо оперувати у державних цілях поняттями здорового глузду .. В першу чергу, ми оперуємо поняттями законності та незаконності. В даному випадку діяльність цієї релігійної організації є незаконною. Це є пріоритетним у визначенні ситуації».

В результаті Пєсков таки додав, що «здоровий глузд – це те, що також не повинно, не може бути відсунуто на задній план».

Раніше президент РФ Володимир Путін заявив, що його прес-секретар Дмитро Пєсков «несе пургу». А глава держави не відповідає за слова всіх співробітників своєї адміністрації.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Відзначимо, що Пєсков не зміг дати чітку відповідь українському генпрокурору Луценку про лист Януковича з проханням ввести війська РФ в Україну. Пєсков кілька разів просив про відстрочку, щоб з’ясувати всі подробиці отримання нині покійним постпредом РФ в ООН Віталієм Чуркіним того листа.

Також стало відомо, що Адвокат Трампа намагався отримати підтримку Пєскова для бізнесу президента США.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності