Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Звільнено Панаса і Тесленка

Panas-TesltnkoЩе двох активістів Євромайдану, звинувачених у заворушеннях під КМДА, звільнили з-під варти цього вівторка. Олег Панас та Роман Тесленко були під арештом від початку минулого тижня. Львівського фотографа Панаса затримали у рідному місті посеред білого дня.
Сьогодні хлопців випустили на волю після угоди зі слідством. Обоє визнали свою провину у причетності до подій під Київрадою. Мітингувальникам доведеться сплатит штраф у 850 гривень. З певних джерел відомо, що звільненню Олега Панаса сприяв очільник Львівської ОДА Олег Сало, до якого минулого тижня звернулися по допомогу друзі та родичі ув’язненого фотографа. Адже у той час, коли мер Львова тільки піарився перед ЗМІ, збираючи на відео та фотокамери усілякі підписи, губернатор особисто піклувався про долю хлопця перед генпрокурором Віктором Пшонкою та керівником АП Сергієм Льовочкіним, а також звертався до пенітенціарної служби з вимогою перевірити належні умови перебування Панаса у камері. Та як то кажуть: скромність не одного згубила…
А ось ще один активіст Євромайдану – Володимир Кадура – так і залишиться в СІЗО. Він того дня програв апеляцію. Адвокати просили змінити запобіжний захід на будь-який інший, крім тримання під вартою, але суд відмовив захисникам. Кадурі інкримінують посягання на життя правоохоронців. Слідство вважає, що він був серед молодиків, які на бульдозері намагалися прорвати шеренгу бійців внутрішніх військ під час подій на Банковій. Затриманий своєї провини не визнає.

Соломія Дзундза

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності