Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Брежнєва не вважає себе українською співачкою…

Співачка Віра Брежнєва заявила, що ніколи не була українською виконавицею.

За словами артистки, сама Україна не сприймала її такою.

Я українською співачкою не була, тому що я не брала участі там у жодній “Пісні року” абощо. Так вийшло, що мене сама Україна не сприймала українською співачкою. Плюс вважається, що для того, щоб бути українською співачкою, у тебе мають бути пісні українською мовою. У мене їх нема. Плюс, коли я прийшла до “ВІА Гри”, мій перший концерт був у Санкт-Петербурзі. Тобто, я від початку, 16 років тому почала гастролювати у всьому СНД, у всьому світі“, – повідомила Віра Брежнєва у програмі  В’ячеслава Манучарова.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Багато українських шанувальників зірки були шоковані такою заявою. У коментарях до відео користувачі пишуть, що їм неприємно дивитися на співачку. Один з користувачів мережі зазначив, що “як тільки питання про ” українську співачку”, так відразу голову в пісок“.

 

 

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності