Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Ємець про роль місіс Супрун у його відставці та розвалі медицини

Колишній міністр охорони здоров’я Ілля Ємець бачить причину своєї відставки у позиції колишньої очільниці МОЗ місіс Уляни Супрун – дроюрідної сестри “куратора” України з боку ЦРУ, про що свого часу повідомив психіатр зі світовим ім’ям Семен Глузман.11111000x600-46a6d752c1c8dbff9ea0c7381ee8343c

Про це Ємець заявив hromadske одразу після голосування Ради за його відставку.

«Я думаю, підстави такі: що нашій команді, їй було представлено продовження реформування охорони здоров’я, вона не сподобалась нашим головним опонентам — це є виконувачка обов’язків (міністра охорони здоров’я Уляна — ред.) Супрун, яка за 3, по-моєму, роки продовжує, ну будемо так казати, знищує стаціонарний рівень допомоги», — сказав він.

Ємець зазначив, що «як спеціаліст вважає» — надання допомоги стаціонарного рівня простим людям буде неможливим через реформи місіс Супрун..

Він додав, що говорив про свою відставку з президентом Володимиром Зеленським, але подробиць не навів.

Нагадаємо, 30 березня народні депутати відправили Іллю Ємця у відставку з посади міністра охорони здоров’я.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нового міністра вони змогли призначити з другої спроби — ним став Максим Степанов.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності