Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ГОНЧАРУК ОБМЕЖУЄ ПОЛЕ СВОЄЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ?

Одним із них (№ 562 від 11.09.2014 р.) уповноважив директора департаменту фінансів обласної державної адміністрації Галину Карп затверджувати розпорядження про виділення коштів загального та спеціального фондів обласного бюджету.

Відповідно до підпункту 7.1 наказу Міністерства фінансів України від 23.08.2012 року № 938 «Про затвердження Порядку казначейського обслуговування місцевих бюджетів» «Розпорядження про виділення коштів загального фонду місцевих бюджетів затверджується головою місцевого органу виконавчої влади (органу місцевого самоврядування) або, за його дорученням, одним з його заступників (керівником фінансового органу)».

Слід відзначити, що попередні голови ОДА право на затвердження розпоряджень нікому не передавали, а залишали за собою.

Таким чином виходить, що дотримуючись букви Закону Олег Гончарук значну частину відповідальності з власних плечей переклав на жіночі плечі Галини Карп, безперечно, мабуть, залишаючи за собою можливість впливати на ці розпорядження…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Дмитро Несміш

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності