Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Грошей немає, але фінансування МВС збільшать удвічі

Влада планує боротися з соціальним невдоволенням?

Структури МВС в цьому році повинні отримати 32,74 мільярда гривень. Про це повідомляє сайт Prostofinansy. При цьому рік тому ця сума склала 17,9 мільярдів, тобто бюджет зріс майже вдвічі. Таку турботу про міліцію можна було б пояснити боротьбою з інфляцією, але чомусь соціально значущі галузі з інфляцією таким чином не борються, навпаки у них знижують фінансування.

«На сам апарат даного відомства виділять 15,9 млрд. гривень. Захист громадян і держави обійдеться в 14,15 млрд. Ще 10,7 мільйона гривень закладено на участь українських органів у різних миротворчих операціях», — такі дані наводить портал, посилаючись на державний бюджет.

Очевидно, що такий захід пов‘язаний із зростаючим соціальним невдоволенням українців, яке може привести до справжнього вибуху. У цих умовах влада розраховує на те, що їй вдасться відсидітися за міліцейськими кийками. Ми пам’ятаємо, наскільки це вдалося попередній владі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності