Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Квіти у вибоїнах на дорогах, – так Закарпаття зустрічало сьогодні Гаранта

На Закарпатті ями на дорогах по маршруту Порошенка прикрасили квітами у вазонах.

Про це Президент повідомив під час візиту на Закарпаття.

Перші весняні квіти віоли з’явилися сьогодні, 15 березня, у ямах посеред вулиць Ардовецька, Персикова та Івана Франка у Виноградові.5c8b5a9d5dad7-5d6544e-img-20190314-140737

Так жителі прикрасили в’їзди до міста в честь візиту Петра Порошенка на Закарпаття.

Фото 2 - На Закарпатті ями на дорогах по маршруту Порошенка прикрасили квітами у вазонах (ФОТО)

Вздовж маршруту Гаранта на Закарпатті поспіхом латають ями, чистять від сміття узбіччя, вичісують мости – усе в кращих традиціях минулого століття. У Виноградові вирішили приєднатися до всеобласного “марафету” більш креативно, по-новому. Тому якби президентський кортеж йшов своїми шляхами через місто під Чорною горою, то три із чотирьох напрямків були б вкриті квітами, які вже “виросли” в ямах. Не на дорогах, а на шляхах. Наших з вами шляхах“, – йдеться в описі акції.

Фото 3 - На Закарпатті ями на дорогах по маршруту Порошенка прикрасили квітами у вазонах (ФОТО)

За словами очевидців, автомобілісти не заперечували і навіть допомагали процесу “озеленення” дорожніх ям. Легковими автівками, автобусами і каміонами намагалися об’їжджати квіти, щоб ті довше простояли. На акцію зібрали 100 квіток віол, хоча на покриття всіх вибоїн не вистачило б і тисяч стебел, пише в соцмережах очевидці.

Фото 4 - На Закарпатті ями на дорогах по маршруту Порошенка прикрасили квітами у вазонах (ФОТО)

Вулиці Ардовецька, Персикова і Франка вибрані не випадково. Тільки Копанська, яка веде в напрямку Хуста, де цими вихідними очікують на візит лідера ВО “Свобода”, виконує таку ж важливу артеріальну роль для міста. Минулоріч її відремонтували суцільним покриттям. Інші ж три головні шляхи – у аварійному стані. Вони знаходяться на обласному балансі, однак роблять репутаційні втрати саме для міста.

Автомобілісти намагалися об’їжджати “квітучі ями”, аби не зачепити рослини. Зазначимо, що подібну акцію у Виноградові проводять не вперше. У травні минулого року на вулиці Персиковій висадили у ями десятки квітів, аби чиновники нарешті звернули увагу на проблемні дороги міста.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Відео – Jenci Albok.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності