Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

НА ЩО НАТЯКАВ МАРЦІНКІВ, ГОВОРЯЧИ ПРО ГОНЧАРУКА?

Нардеп Руслан Марцинків про зміну очільника ОДА: Гадаю, що це рівноцінна заміна Андрію Троценку

2-999Минулого тижня було призначено нового очільника Прикарпаття депутата Івано-Франківської міськради Олега Гончарука. Відповідний указ розміщено на офіційному сайті Президента України Петра Порошенка.

Цікаво і не однозначно прокоментував одному з місцевих видань цю подію народний депутат України свободівець Руслан Марцінків, який зауважив, що на такі високі посади ставити людей-бізнесменів дещо ризиковано.

«Я Олега Гончарука знаю по роботі в міськраді і не можу сказати щось погане. В принципі, добрий і порядний підприємець. Але я, особисто, прискіпливо дивлюсь, коли на такі високі посади ставлять людей-бізнесменів, адже тут може бути спокуса до якогось заробляння грошей», – зауважив Руслан Марцінків.

Крім того, нардеп впевнений, що Президент просто розставляє свої кадри перед виборами до ВРУ, щоб отримати хороший результат в області.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Призначення Олега Гончарука, напевно, свідчить про те, що Президент розставляє свої кадри перед виборами до Верховної Ради. І такими чином він хоче посилити відповідну вертикаль, щоб набрати достатньо великий результат в Івано-Франківській області на виборах. Але гадаю, що це рівноцінна заміна Андрію Троценку», – запевнив народний депутат України Руслан Марцинків.

Отож, цікаво, що саме мав на увазі під словами «рівноцінна заміна» Марцінків? Чи адміністраторські здібності обох, чи те, що обоє через своїх батьків мають не безпосереднє відношення до керівника групи «ПРИВАТ» Ігоря Коломойського і його найближчого оточення?..

2 - НА ЩО НАТЯКАВ МАРЦІНКІВ.2А ось однопартієць Марцінківа депутат облради Василь Попович прямим текстом у сесійній залі заявив, що він таки розуміє, чому призначено нового голову ОДА: «Адже не секрет, що ми живемо у парламентсько-президентській республіці і парламентські вибори є набагато важливіші, ніж президентські. Розумію, чому сьогодні призначений новий голова ОДА. Він має відпрацьовувати певний сценарій перед виборами…»

Отож, чи не затівають «опоненти» проти нового губернатора і тих, хто за ним стоїть, якоїсь нової контргри?

Дмитро Несміш

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності