Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Половина економіки України перебуває «в тіні», — експерт

Понад 50% економіки України, з оборотом близько 1 трильйона доларів, перебуває «в тіні». Про це розповів директор Українського інституту аналізу та менеджменту політики Руслан Бортник.
«За різними оцінками, в нашій країні отримують «чорну зарплату» від 200 тисяч до кількох мільйонів українців. Необхідно знижувати державне тиск на сектор працевлаштування, щоб підприємці легалізували свою економічну діяльність і зарплати», — підкреслив він.

Політолог додав, що в цьому році, з урахуванням інфляції, скорочення соціальних виплат для українців складе не менше 30-40%.

Р. Бортник зазначив, що «найближчим часом Україна не зможе залучити інвестиції з інших країн, оскільки ніхто не буде вкладати гроші в країну, де йде війна і відсутня стабільна правова система».

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності