Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Ромський табір в сквері у центрі Івано-Франківська меру не мішає ?

Вчора, 17 липня, під час оперативної наради міський головаІвано-Франківська Руслан Марцінків поцікавився, яка ситуація в місті із ромами.

За його словами, до міської ради надійшли повідомлення, що на лавках на площі Ринок, поруч міської ратуші, сплять роми та безпритульні. Також вони чіпляються до людей та вимагають грошей. А у привокзальному сквері – одній із небагатьох вцілілих від комерційної забудови рекреаційних зон, теж в центрі міста, оселився цілий ромський табір з півтора десятка осіб.

Керівник створеного мером-свободівцем КП «Муніципальна варта» Богдан  Кухарук відповів, що на всі виклики працівники виїжджали і проводили профілактичні бесіди. І щодо ромів у Привокзальному сквері, то вони не порушують громадський спокій !

Зі слів Кухарука виходить, що єдиним на що мешканці міста скаржаться “муніципальній поліції” є стихійна вулична торгівля та “незаконна” реклама на магазинах, на чому незле можна поповнити певний бюджет. А ось, щоб прогнати табор з газонів і лавок рекреаційної зони – скверу, конче необхідно дочекатися страйку під стінами мерії незадоволених мешканців міста-платників податків. Та й, мабуть, в цільовому призначенні скверів у якомусь “законі” муніципальщик вичитав, що створюються рекреаційні зони не для відпочинку законослухняних громадян із дітьми, а саме для розбиття в них таборів ромів?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Та й куди дивиться керівник міського Управління охорони здоров’я Марія Бойко – санепідеміолог за фахом? Мабуть шукає для якої ще місцевої медустанови придбати УЗД-апарат за завищеною ціною?

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності