Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

ЩЕ НЕ ЗАРЕЄСТРУВАВСЯ, А БІГ-БОРДИ УЖЕ ВИСЯТЬ

«Івано-Франківці! Дякую за допомогу українській армії!» – саме такий лозунг з кінця минулого тижня можна побачити чи не на кожному стовпі обласного центру Прикарпаття та по численних біг-бордах за підписом свободівця Андрія Грималюка.

Безумовно, підтримка бійців АТО мешканцями Івано-Франківська заслуговує поваги. Проте постає логічне запитання: чому за рахунок коштів «народних меценатів» піариться Андрій Грималюк? Чи не є це згідно букви закону прихованою агітацією ще не зареєстрованого у ЦВК, але уже анонсованого партією ВО «Свобода» кандидата у нардепи? Відповідно, це вже є вагомою причиною для ЦВК відмовити такому кандидату у реєстрації. Або ж причиною для інших кандидатів звернутися з цього приводу до суду…
Цікаво, що за чотири роки депутатства Грималюка у Івано-Франківській міській раді по округу, що його обрав, не було зроблено, практично, нічого, про що яскраво свідчать світлини, опубліковані на кількох місцевих інтернет-сайтах.
Також слід зазначити, що начальник комунального підприємства «Муніципальна інспекція з благоустрою» Степан Кукула каже, що в обласному центрі немає жодної політичної реклами, розміщеної в недозволених місцях. Адже за його словами, працівники інспекції за минулий тиждень вручили більше 110 письмових приписів, в тому числі і за розміщення оголошень на стовпах, в недозволених місцях.
Але таке твердження начальника КП «Муніципальна інспекція з благоустрою» і не є дивним. Коли в обласному центрі, де більшість у міській раді тримають однопартійці Грималюка, на іншу відповідь і годі сподіватися. Здавалося б, що після Революції гідності слід було б чекати, що влада нарешті перестане ділити людей на «своїх» та «чужих», як це було за «корумпованих часів Януковича», але годі там… Маємо те, що маємо…

Іван Луйко

ff1

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності