Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Відкритий перед візитом Зеленського на Тернопілля ДНЗ потім… зачинили

На Тернопіллі минулого тижня перед візитом президента Володимира Зеленського відкрили дитячий садок, у який “за програмою Президента” начебто вклали майже 50 млн. грн. бюджетних коштів, а після візиту… садок знову зщачинили.
Про це 24 вересня на своїй сторінці повідомив громадський і політичний активіст ексдепутат Тернопільської облради Володимир Бобко:
Заїхав сьогодні зранку в дитячий садочок у селі Біла під Тернополем. Той самий, що був відкритий ЗЕдентом 18 вересня. Думав глянути як діткам ведеться у новому приміщені, може потрібно що для більш комфортного їх перебування там, просто привітати з новосіллям.
Але виявляється, що садочок в Білій відкрили не для малечі, а для показухи. Приміщення продовжує пустувати, а дитячий сміх там лунатиме схоже ще не скоро.
Садок відкрили для Вовочки, дали погратись а по його від’їзду замкнули на замок і поставили охоронця, щоб нікого не пускав на територію “Великого будівництва”.
ПМ. То 39 млн грн чи 47 млн грн, пане Дмитро Малик? (голова Білецької сільської ОТГ, – ред.)“, – пише обурений лицемірством чоловік.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності