Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Яременко: рятує Порошенко торгівлю з РФ, а не наших солдат

Чому удар по колонам російської техніки спровокує повномасштабну війну з Росією, якщо Росія не визнає, що це її війська?
Колишній генеральний консул України в Стамбулі, а сьогодні керівник фонду «Майдан закордонних справ» Богдан Яременко на своїй сторінці у Facebook пише про дивну поведінку української влади, яка дозволяє колонам російської техніки безперешкодно заходити на територію нашої держави.

Дивлюсь фрагмент виступу заступника глави АПУ на ІСТV.
Така ось позиція – усі вже знають, що на Сході України є російські війська і лише Росія цього не визнає, але якщо ми почнемо завдавати ракетно-бомбові удари по колонам російської техніки, що заходить з Росії на Донбас, – це спровокує повномасштабну війну в центрі Європи і позбавить нас підтримки щонайменше в Європі.
Виникає багато питань:
– чому удар по колонам техніки спровокує повномасштабну війну з Росією, якщо Росія не визнає, що це її війська?
– якщо вже всі знають, що на Сході України присутні російські війська, чому удар по ним позбавить нас підтримки в Європі?
– якої підтримки Європи позбавить нас удар по колонам техніки, що переміщуються через кордон на Сході України?
– якщо не завдавати удару по колонам ворожої техніки заради підтримки Європи, чи підтримає нас Європа, коли колони ворожої техніки вирушать у наступ на наші позиції, а головне – як і чим?
Можливо я наївний і не достатньо розумний, але маю ось такі питання до нашої влади.
Бо є у мене тяжка підозра, що не підтримку Європи ми рятуємо ціною життів наших солдат, а торгівлю з Росією. Що, погодьтесь, не одне і те саме.
І дивна для мене також постановка питання – ми рятуємо мир в Центрі Європи (Президент ще, здається, говорив, що і в усьому світі) – а це нічого, що в цей час війна йде в Україні?

Джерело: facebook.com/bohdan.yaremenko

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності