Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

«УДАР « не збирається оплачувати роботу членів ДВК у східних і південних регіонах України

Центральний штаб партії «УДАР» скасував власні гарантії з оплати роботи членів виборчих комісій від партії в округах. Про це повідомиляє Полеміка, посилаючись на «власні перевірені джерела».
Як вказує джерело, 19 жовтня окружні штаби партії «УДАР» отримали розпорядження Центрального штабу від 13 жовтня поточного року про порядок оплати роботи членів дільничних виборчих комісій, яке скасовує дані раніше гарантії «УДАРу» з оплати (по 2,5 тис. грн. Двом членам ДВК).
При цьому, як наголошується, партійна оплата в східному регіоні України взагалі проводитися не буде.
До теперішнього часу керівники окружних штабів «УДАРу» приховують цю інформацію від членів ДВК, побоюючись негативних наслідків. Ще у вересні при наборі членів ДВК озвучувалася сума в 2,5 тис.грн. для всіх членів ДВК і 500 – для спостерігачів.
У зазначеному розпорядженні, номер якого проглядається частково – № 1/ 885 – зокрема, сказано:»У зв’язку з необхідністю оптимізації роботи з дільничними виборчими комісіями: 1. Взяти до уваги, що компенсація витраченого часу з боку Партії (на умовах, доведених листами регіональної служби Центрального виборчого штабу) буде представлятися виключно на 1 члена ДВК на одній виборчій дільниці. Другий член ДВК працює на умовах, визначених постановою КМУ від 28.07.2004 № 996 «Про умови оплати членів виборчих комісій». Не допускається переклад на ці умови керівних посад у ДВК.
2. Для членів ДВК у Донецькій, Луганській, Харківській областях та АРК Крим, незалежно від їх кількості, компенсація витраченого часу з боку Партії не застосовується. Вони працюють на умовах, визначених постановою КМУ від 28.07.2004 № 996 «Про умови оплати членів виборчих комісій».
3. Виборчим штабам Партії рекомендується максимально залучити до роботи в ДВК в якості членів ІК та офіційних спостерігачів – волонтерів, які повинні бути підібрані за програмою «Команда плюс»». Зазначений документ підписаний керівником Центрального виборчого штабу партії «УДАР» В. Ковальчуком. Контроль за виконанням зазначеного розпорядження голова штабу залишив за собою.

Полемікаce1bb2ec2fc3 d82ac73e60c8

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності