Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Fisher-Price випустить іграшку, яка буде вчити маленьких дітей програмуванню

Компанія Fisher-Price анонсувала на CES 2016 випуск іграшки Think&Learn Code-a-Pillar, яка повинна допомогти розвинути в маленьких дітях базові навички програмування.

У компанії впевнені, що в майбутньому це допоможе дітям зрозуміти більш складні мови програмування. Виглядає нова іграшка як гусінь, яка складається з декількох частин, що відповідають за виконання певних команд. Переставляючи блоки, діти вчитимуться створювати послідовність дій, яка буде змінювати напрямок руху гусениці. Вартість базової версії Think & Learn Code-a-Pillar заявлена на рівні $50, але до неї можна буде докупити три пакети розширень (по $15 кожен), які забезпечать іграшці нові можливості для руху, звуковий супровід, а також світлову індикацію. Крім цього, на Android і iOS вийде навчальне додаток, який допоможе освоїти Think & Learn Code-a-Pillar.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності