Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Дві масштабні пожежі трапилися на Закарпатті та Прикарпатті (фото)

Дві великі пожежі майже одночасно трапилися у двох областях, що межують між собою: Закарпатті та Прикарпатті.

На Закарпатті біля міста Хуст сталася пожеже у знаменитій долині нарцисів, яка ботанічною візитівкою України та туристичною родзинкою області.90805849_2935894376477441_1408337286940065792_o_article_image620x375

Всього за одну добу пожежники виїжджають на 30-40 пожеж в екосистемах Закарпаття.

Цього разу пожежа сталася біля Хуста на знаменитій долині нарцисів, яка відноситься до Карпатського біосферного заповідника.

Бригада рятувальників майже три години боролася з вогнем.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Варто нагадати, що унікальна долина нарцисів страждає від вогню майже щороку і ще жодного разу поліція не знайшла підпалювачів.

А на Івано-Франківщині сталася пожежа на складі «Нової Пошти».
Під час пожежі ніхто не постраждав, вантаж був частково пошкоджений. Наразі з’ясовується причина загорання.1585477140_6992 Nova Poshta_Gorodenka_foto Ryatuvalnyky Gorodenkivshchyny

Адміністрація запевняє, що власникам відшкодують заявлену вартість посилок
Наприкінці робочого дня 28 березня в містечку Городенка загорілися склади відділення №1 «Нової Пошти». Вогонь поширився на офісне приміщення компанії, гаражі та три житлові квартири сусіднього будинку.
Одразу після отримання повідомлення до Служби порятунку на місце надзвичайної події виїхали два чергових та одне резервне відділення ДПРЧ-13. До ліквідації пожежі задіяно загалом 12 чоловік особового складу та три одиниці техніки.
Як ідеться в повідомленні групи у Фейсбуку «Рятувальники Городенківщини», внаслідок пожежі повністю вигоріли два гаражі, майно «Нової Пошти» та особисті речі працівників. Частково знищене горище над однією житловою квартирою та офісним приміщенням.
Рятувальники врятували три житлові будинки, один гараж, складську будівлю, сусідній двоповерховий житловий будинок. Причину пожежі встановлює дослідно-випробувальна лабораторія ЦДСНС в Івано-Франківській області. 1585477153_6993 Nova Poshta_Gorodenka_foto Ryatuvalnyky Gorodenkivshchyny
Фото із групи «Рятувальники Городенківщини» у Фейсбуку.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності