Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Глава МВС Аваков у Раді відмовився вибачатися за злочини поліцейських

Арсен Аваков, очільник Міністерства внутрішніх справ, жорстко відреагував на заклик депутата Інни Совсун вибачитися перед жертвами злочинів поліцейських. Обмін думками міністра й нардепа відбувся сьогодні у Верховній Раді під час «Години запитань до уряду».

Нардеп Інна Совсун звернулася до Авакова із запитанням:

“Ми… не почули визнання вашої персональної відповідальності. Я хочу, щоб ви зараз тут вибачилися перед батьками вбитого 5-річного Кирила Тлявова та дівчиною, яку чотири години гвалтували у Кагарлику”.

Міністр внутрішніх справ відмовився «робити те, що хоче нардеп».

“Я не буду робити те, що ви хочете, а буду робити те, що повинен. І я зроблю. Ви сказали неправду, що вбивці 5-річного Тлявова перебувають на свободі. Це не так. Один із них, екс-співробітник поліції, наразі перебуває в тюрмі, двоє були відпущені судом під особисті зобов’язання”, — заявив у відповідь міністр.

Чиновник додав, що вчора, 4 червня, були роковини трагічної загибелі хлопчика, і запевнив, що «поліція перебуває з цією сім’єю завжди».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зокрема вчора там був поліцейський. Тому не треба спекулювати і заробляти політичні дивіденди на трагедії, я вам це раджу. І не вам мене повчати, як кажуть, «родіну любіть». Я патріот до мозга костей і буду працювати на державу, а не на політичні інтереси деяких партій“, — заявив Аваков.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності