Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Кандидат в нардепи від “Опоблоку” за тиждень до виборів… застрелився

У місті Первомайськ Миколаївської області загинув кандидат у нардепи. Тіло 56-річного директора з вогнепальним пораненням знайшли у боксі підприємства по вулиці Гвардійська.

Про це йдеться на сайті ГУ Нацполіції у Миколаївській області.1148180

Зазначається, що тіло знайшли охоронці. За попередньою версією поліції, чоловік наклав на себе руки.

«Поряд з тілом загиблого знаходилась мисливська рушниця. Попередньо відомо, що кандидат у нардепи здійснив постріл собі в область грудей», — йдеться у повідомленні.

Поліція розпочала кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України, тобто, умисне вбивство, як того вимагає процедура у подібних випадках.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Йдеться йде про кандидата в нардепи Василя Мосякина.

Василь Мосякин народився 14 лютого 1963 року у селищі Трояновського Севського району Брянської області. Був директором КП «Флора», член політичної партії «Опозиційний блок».

Він йшов на вибори по мажоритарному округу №132 від партії “Опозиційний блок”. У минулому Мосякин був депутатом від “Партії регіонів” в Первомайській міській раді.

Раніше, в 2012 році на парламентських виборах Василь Мосякин виступав довіреною особою екс-віце-губернатора Миколаївської області Віталія Травянко, який балотувався по цьому ж 132 округу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Після скандалу на тих виборах з підтасовуванням бюлетенів на користь Травянко первомайські “регіонали” скаржилися тодішньому губернатору Миколаївщини Круглову, що Травянко програв вибори Аркадію Корнацькому через “погану роботу” своєї довіреної особи – Мосякина.

Ось відео з місця трагедії:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності