Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Колишній ДАІшник під Дніпром застрелив чоловіка, який намагався того вгамувати (відео +18)

Біля Дніпра, у Нововмосковську, біля місцевого магазину на перехожих з пістолетом кидався неадекватний чоловік. За людей заступився 24-річний городянин Владислав Кравченко. В ході конфлікту агресор вистрілив в хлопця, простреливши йому бедрену артерію, внаслідок чого той помер у лікарні від крововтрати.

на фото Владислав Кравченко, який ціною власного життя став на оборону чужих йому перехожих людей

Трагічний інцидент стався в неділю, 28 червня, близько 16:30 вечора.

Стрільця згодом затримали. Ним виявився 42-річний екс-працівник ДАІ, про це повідомляє у соцмережах Ігор Нікітін, в поліції цей факт не підтверджують, але й не спростовують. Затриманому вручено повідомлення про підозру за ч. 4 ст. 296 (хуліганство із застосуванням зброї) та ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Імовірне знаряддя злочину – стартовий пістолет “STALKER”, кустарно перероблений на травматичну зброю, – вилучили та направили на експертизу.

У групі з’явилося і моторошне відео смертельного поранення Владислава Кравченка, у якого залишилися сім’я.

#мусоранелюди. #мусора_не_людиЖахіття в Новомосковську на Січеславщині (Дніпропетровщині).Хлопчина заступився за перехожих, який залякував неадекват з пістолетом.Зрештою, неадекват вистрілив хлопцю в пах, куля перебила артерію, хлопця врятувати не вдалося. Хлопцю було 24 роки…Вбицю хлопця затримали. Виявилося, що він колишній працівник ДАІ… Отак от навіть колишні мусора вбивають людей серед білого дня…А хлопець – Герой! Не побоявся, кинувся… Треба мусора закрити на довічне!

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Gepostet von Ігор Нікітін am Montag, 29. Juni 2020

Нагадаємо, ввечері 27 червня в селі Гусарівка, що на Харківщині, чоловік відкрив стрілянину по компанії відпочиваючих, серед яких були діти. Внаслідок стрілянини загинув молодий чоловік.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності