Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

На Львівщині знову випробовують нерви шахтарів

29 та 30 березня на рахунки державного підприємства «Львіввугілля» надійшли 12,7 млн. гривень від реалізації вугільної продукції.

Сьогодні, 30 березня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також запевнили: «Фінансовий ресурс у повному обсязі скерували на виплату заробітної плати гірникам. Завдяки цим коштам працівникам ДП «Льввівугілля» виплатили 10% зарплати за лютий».

Директор департаменту паливно-енергетичного комплексу Львівської ОДА Михайло Мельник розповів: «Упродовж лютого й березня департамент провів вагому роботу з міненерговугіллям та міністерством фінансів України щодо наближення фінансування по розроблених спільно із державним підприємством «Львіввугілля» двох інвестиційних проектах. Реалізація цих проектів дозволить стабілізувати видобуток і покращити якісні характеристики з видобутку вугілля. Це – проекти «Технічне переоснащення ВП «Шахта «Відродження» та «Оснащення нових лав ВП «Шахта «Степова».

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності