Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Облгази Фірташа нараховують українцям віртуальні борги, – НАК “Нафтогаз України”

НАК “Нафтогаз України” стурбована повідомленнями з декількох регіонів про те, що облгаз і газзбут групи Дмитра Фірташа дезінформують споживачів про свої негативні рішеннях, перекладаючи відповідальність за них на Нафтогаз.
Про це повідомляє прес-служба нафтогазової компанії.48266899_1776444529151504_2211337948991848448_n

У листопаді багато побутових споживачів України отримали від своїх постачальників газу (газзбуту) платіжки з донарахуваннями за жовтень і попередженням про донарахування за три попередні роки зі значними сумами. Їх причиною газзбут вказав “приведення обсягу газу до еталонних умов вимірювання“, начебто на вимогу Нафтогазу. Крім того, компанія отримала інформацію, що керівництво облгазу і газзбуту проводить зустрічі з представниками місцевих громад, в ході яких намагається перекласти відповідальність за свої грабіжницькі рішення на Нафтогаз. Відзначаємо, що Нафтогаз ніяк не причетний до рішення газзбуту вимагати зі споживачів додаткові суми і засуджує такі дії. Відповідні витрати вже компенсуються родинним структурам газзбуту – облгазу через механізм виробничо-технологічних втрат“, – йдеться в повідомленні.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності