Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Про механізм перерахунку пенсій військовим, – судове рішення

Пенсії для військових: суд ухвалив важливе рішення щодо механізму перерахунку.VMZ_Pensiyi-vijskovym.mpg_snapshot_00.06_2018.02.09_10.37.09

 Апеляційний суд залишив у силі рішення Окружного адміністративного суду Києва.
Шостий апеляційний адміністративний суд не задовольнив апеляційну скаргу Кабінету міністрів України та залишив у силі рішення Окружного адміністративного суду Києва у справі щодо визначення обмеженого переліку підстав для перерахунку пенсій військовим пенсіонерам. Про це повідомляє прес-служба суду.

Постанова ШААС набрала законної сили та може бути оскаржена до Верховного Суду в порядку та строки, визначені відповідними положеннями Кодексу адміністративного судочинства України.

Нагадаємо, рішенням від 12 грудня 2018 року Окружний адміністративний суд Києва визнав протиправними та нечинними п. 1, 2 постанови Кабміну від 21 лютого 2018 року №103 «Про перерахунок пенсій особам, які звільнені з військової служби, та деяким іншим категоріям осіб» та зміни до Порядку проведення перерахунку пенсій, призначених відповідно до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військ служби, та деяких інших осіб», які затверджені відповідною постановою уряду. На думку суду, оскаржуваними нормативно-правовими актами було звужено зміст та обсяг існуючих прав і свобод осіб, які звільнені з військової служби, в частині визначення складових для грошового забезпечення для перерахунку пенсій.

З повним текстом рішення можна ознайомитись за посиланням.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності