Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

ПРИСТРАСТІ ПО-ЛЬВІВСЬКИ

18 грудня у Сколівському районі жінка разом із чоловіком розпивала спиртні напої. Згодом, між ними виникла суперечка, яка закінчилась лікарняним ліжком. Про це інформує прес-служба МВС у Львівській області.

Правоохоронці встановили, що між чоловіком та жінкою виникла суперечка, в ході якої жінка вхопила кухонний ніж та встромила його у груди коханому.

Жінка вхопила кухонний ніж та встромила його у груди коханому

39-річний потерпілий госпіталізований до реанімації.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А 20 грудня, на Сихові чоловік поранив свого тестя. Між зловмисником та потерпілим трапилась суперечка, аж раптом чоловік вхопив кухонний ніж та вдарив ним бідолашного. Про це інформує прес-служба МВС у Львівській області.
Чоловік вхопив кухонний ніж та вдарив ним бідолашного

Правоохоронці з’ясували, що чоловіки випивали алкогольні напої, між ними виникла суперечка, яка закінчилась ножовим пораненням у живіт. Потерпілий вижив, але потрапив до лікарні.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності