Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Рукавички скасували і маски теж подекуди відмінили, – замміністра Ляшко

Віктор Ляшко розставив всі крапки над “і” у питанні масок і рукавичок

У МОЗ розповіли, де можна ходити без захисної маски, а в яких місцях її правильне носіння обов’язкове. Крім того, у відомстві порадили замість одноразових рукавичок мити руки.

Так, на вулиці маску носити не потрібно (якщо ви одні або з сім’єю), але заходячи в приміщення, де є велике скупчення людей, її потрібно обов’язково надягати. Про це розповів заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко в програмі “Право на владу”.

Він каже, що після введення карантину на МОЗ обрушився шквал критики через вимогу обов’язково надягати маску. Але пізніше у ВООЗ підтвердили, що маску повинні носити всі в умовах пандемії. Це правило стосується тільки місць зі скупченням людей.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ми не говоримо про носіння масок на вулиці. Так, на вулиці ми сьогодні можемо ходити без маски. Заходячи в громадські будівлі, ми повинні надягати маску на обличчя, яка прикриває рот і ніс“, – висловився Віктор Ляшко.

А ось замість рукавичок головний санітарний лікар порекомендував часто мити руки з милом або обробляти їх антисептиком.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Нагадаємо, що в п’ятницю, 19 червня, в Україні черговий “антирекорд” по коронавірусу – 921 новий випадок. 18 червня було 829 хворих за добу, а 17-го – 758.

У МОЗ, тим часом, дали просте пояснення різкого стрибка коронавірусу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також повідомляється, що у Китаї спалах нового коронавірусу, яким заразилися ще десятки людей.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності