Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Шмигаль: карантин до 1 листопада…/Місцеві вибори пролітають, – Боднар

Через погіршення епідемічної ситуації Кабмін в особі прем’єра Шмигаля планує продовжити карантин до 1 листопада, це при тому, що місцеві вибори в Україні заплановано було на 25 жовтня!

В Україні за минулу добу зафіксовано понад 1,6 тис. нових хворих на COVID-19, у зв’язку з чим Кабінет Міністрів пропонує продовжити карантин до 1 листопада“, – коментує прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Зазначається, що найбільш постраждалі на сьогодні області – Чернівецька, Івано-Франківська, Харківська й Тернопільська.

Водночас Шмигаль розповів, що загальна кількість осіб, які захворіли на коронавірусну інфекцію в Україні від початку пандемії, перевищила 108 тисяч.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

З огляду на негативну динаміку захворюваності президент підтримав необхідність вжиття превентивних заходів, зокрема, впровадження заборони на роботу нічних клубів, проведення концертів.

 Але карантин має залишатися адаптивним та необтяжливим для підприємців. Малий і середній бізнес повинен мати можливість правильно організувати роботу в нових умовах“, – коментує президент України Володимир Зеленський.

Як раніше уже неодноразова застерігав політичний діяч і аналітик Тарас Боднар, уряд Зеленського-Шмигаля на фоні стрімкого падіння їхніх рейтингів, в тому числі партійних, прагнуть за всяку ціну перенести місцеві вибори-2020, і коронавірусна істерія – це головний козир у їхньому рукаві

ТАКОЖ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності