Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Триває прийом заяв з оформлення фінансової допомоги на третю дитину

По Україні управління соціального захисту почали приймати заяви на виплату допомоги багатодітним сім`ям – по 1700 гривень щомісяця на третю дитину та наступних.

Прийом заявок триватиме три місяці.

Хто отримає гроші, скільки і коли? 

На третю і кожну наступну дитину, згідно такої заяви, родина отримуватиме 1700 гривень матеріальної допомоги щомісячно. Виплати будуть дійсні до досягнення дитиною шестирічного віку включно.  Для тих родин, які звернулися за призначенням допомоги від квітня до червня 2019 року включно, її виплачуватимуть з 1 квітня.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Доплата стосується не лише тих, хто народив чи народить дитину цьогоріч, а й тих сімей, котрі вже мають посвідчення багатодітних. Родина, в якій є четверо дітей, двоє з яких молодші 6 років, також має право на виплату. Вона є додатковою до щомісячних 860 гривень допомоги при народженні дитини. Навіть якщо дитині 5 років, допомогу варто оформити – за рік держава фінансово підтримає сім’ю, надавши без повернення 20 400 гривень на третю і кожну наступну дитину.

Для того, щоб оформити допомогу на дитину, мамі або татові слід звернутися у найближче відділення соціального захисту населення і написати Заяву на отримання грошей. При собі також потрібно мати оригінал та копію посвідчення багатодітної сім’ї, без якого оформити допомогу буде неможливо, та свідоцтва про народження дітей.

Виплати здійснюватимуться через “Укрпошту” чи уповноважений державою банк на соціальні виплати за вибором сім’ї. Якщо сім’я отримує щомісячну допомогу при народженні, вона може надати реквізити банківської картки, на яку зараховуються 860 грн.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності