Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Цими віхідними в Ужгороді п’ють пиво та веселяться по-чеськи

Сьогодні в Ужгороді вже другий день панує чеська атмосфера та відзначається “День Другетів”, на котрий напередодні газета “За лаштунками” запрошувала усіх своїх читачів, і який завтра завершать постановкою лицарських боїв.

Відомі нам кнедлики, соуси, великі кремзлики з капустою, ковбаски, хот-доги…. Саме такою гастрономічно розмаїтою бачать столицю Закарпаття чисельні гості, інформує з місця дійства zakarpatpost.net

Цікаво, що чи не вперше кулінарна частина обійшлася без бограча та шашликів.чехи1

Однак серед широкого асортименту страв вибрати до душі наїдки є з чого. Багато їжі приготовано на грилі, а також пиво ллється рікою. Саме для любителів хмільного напою, яким гордяться наші сусіди, в місті встановлено рекордну кількість біотуалетів – цілих два десятки, а крім них – також автономні рукомийники, обладнані серветками.

Загалом на площі Народній людно, галасно та весело.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Присутніх розважають шарманщик, живі скульптури, аніматори, карикатуристи, ходуни, біля яких збираються любителі пофотографуватися, лунає музика, можна придбати багато сувенірної продукції.

Свято триватиме три дні і на ужгородців чекає ще багато вражаючих сюрпризів.

За словами організаторів, чеські дні на Закарпатті – це не лише розважальний івент, але й комунікаційна платформа для місцевого бізнесу та чеських компаній, які мають бажання розвивати взаємну співпрацю.

До речі, аналогічні фестивалі проводитимуться лише в трьох містах світу – Празі, Брюсселі та Ужгороді.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також читайте: Слідом за Угорщиною свої паспорти закарпатцям пропонує Чехія

Нагадаємо, що Закарпаття свого часу входило до складу Чехословаччини і так багато для нашого краю як чехи не зробила жодна влада.

 

Фото: zakarpatpost.net 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності