Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Що? Де? Коли? У Чернівцях – франківці найкращі!

KVNВідкритий турнір з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?», присвячений пам’яті відомого чернівецького інтелектуала, знавця Леоніда Крячкова, відбувся 3 листопада у славному місті Чернівці. До Івано-Франківщини це має безпосереднє відношення, адже позмагатися у рівні інтелекту та кмітливості до Чернівців приїхали аж три команди з міста Франкового – «Зелений Змій», «Сітхи Єгови» та «Неетюд», і одна з міста Городенка під назвою «Соволови».

Всього у турнірі взяли участь вісім команд, половина з яких представляла місто Чернівці. Загалом гра була досить цікавою. Спочатку, щоправда, франківчанам важко давалися довжелезні і заплутані чернівецькі запитання, а потім зосередились і почали видавати на-гора правильні відповіді. Найзапеклішим був третій тур гри, коли кілька команд йшли на рівних. Врешті-решт, якщо переможець та срібний призер змагань визначився чітко за очками, то у визначенні володаря третього місця вирішальну роль зіграв рейтинг питань.
Отже, перемогу у Всеукраїнському турнірі у м. Чернівці впевнено здобула команда «Сітхи Єгови» з Івано-Франківська, яка в кінцевому заліку набрала 19 очок. Друге місце посіла команда «Прометей» з м. Чернівці, що отримала 17 очок, третє місце за рейтингом присудили команді журналістів з Івано-Франківська «Зелений ЗМІй», що правильно відповіла на 15 запитань.
Втім, перемога це чудово, але основне задоволення гравці отримали від самої гри, доброзичливої атмосфери будинку культури творчої молоді «Афтограф», де відбувався турнір, та чарівно сентиментальної музики барда Світлани Шаханової.

Вікторія Біла

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності