Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Диплом про вищу освіту в голови ДАБІ – “липовий”

Голова Державної архітектурно-будівельної інспекції (ДАБІ) Олексій Кудрявцев надав підроблені документи, вступаючи на посаду. Зокрема, йдеться про його диплом про вищу освіту.

Про це свідчать документи, отримані Національним агентством із питань державної служби (НАДС).

Так, у відповіді на запит ректор Технічного університету Молдови зауважив, що в зазначений період Олексій Кудрявцев у цьому вузі не навчався і диплом на його ім’я не видавали.

Нагадаємо, що Кудрявцев обіймає посаду голови ДАБІ з 26 червня 2015 рогу згідно з розпорядженням Кабінету міністрів України №632-р від 26 червня 2015 року. Для виконання обов’язків керівника центрального органу виконавчої влади (яким є ДАБІ) Закон України “Про державну службу” вимагає від кандидата наявності вищої освіти не нижче рівня магістра.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В офіційній біографії Кудрявцева на сайті ДАБІ не вказані ні період, ні місце отримання вищої освіти. Зазначено лише, що чиновник отримав вищу освіту за спеціальностями менеджмент, правознавство та будівництво.

Будь-які відомості також відсутні в повідомленнях про захист дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата наук. Кандидатську дисертацію на тему “Адміністративно-правове забезпечення діяльності ДАБІ в Україні” Кудрявцев захистив у листопаді 2017 року в Науково-дослідному інституті публічного права. Однак в особовій картці здобувача Кудрявцева інформація про вищу освіту теж відсутня.

На фото: Олексій Кудрявцев. Прес-служба ДАБІ

У зв’язку з цим 21 листопада Кабмін ініціював службову перевірку щодо правдивості наданих Кудрявцевим документів під час перебування на посаді голови ДАБІ. Провести її доручили НАДС спільно з Міністерством внутрішніх справ і Міністерством освіти.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше прем’єр-міністр Володимир Гройсман висловив невдоволення роботою ДАБІ. Він закликав очільника відомства ретельніше працювати над наведенням ладу.

Нагадаємо, що керівника ДАБІ у Херсонській області Сергія Циклінського затримали під час отримання хабара у розмірі $4,5 тис. за узгодження дозвільної документації. Чиновник, будучи на посаді лише 21 день, встановив новий корупційний рекорд в Україні.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності