Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ЛЬВІВ ПОВСТАВ ПРОТИ САДОВОГО…

Минулого тижня на площі Ринок у Львові пікетували львівського міського голову Андрія Садового.

Причиною пікету послужило оприлюднене у соцмережах відео, де мер Львова перебуває на Дні народженні тодішнього Президента України Віктора Януковича і усміхнений з ним позує на фотокамери.

Сам Садовий у Фейсбуці прокоментував звинувачення так: «Що я подарував Януковичу на ДН у 2011? Перший том «Пастирських послань Митрополита Андрея Шептицького до вірних». Згодом ще один після Євро. Якби тоді почитав, може б інакше це все для нього скінчилось. Раджу всім – унікальне зібрання. Що я там робив? Гроші для міста на Євро-2012».
Про подарунок він, звісно, пояснив. А ось чому його «неблагонадійного патріота-западенця» запросили і чому він, чия посада є обраною (себто Президент зняти його так просто не зміг би), поїхав на той бенкет з приводу уродин «ненависного диктатора»? Гроші – це не виправдання.

Загалом за останній час у ЗМІ та інтернеті з`явилося чимало цікавого компромату на «ідеального» мера Львова.
Хтось скаже, що компромат може бути на будь-кого. Це так. Але якщо не давати приводу, його може і не бути. Принаймні так говорять представники однієї дуже вже мудрої нації…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ярослав Гібура

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності