Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

МВС ідентифікувала понад 200 невпізнаних тіл загиблих у зоні АТО

Ідентифікація тіл проводиться у декілька етапів. Перший – встановлення генетичних ознак загиблого, що можливе шляхом проведення молекулярно-генетичної експертизи, яка будє проводитись в НДЕКЦ при ГУМВС України в Запорізькій області. Другий етап – встановлення генетичних ознак родичів зниклих осіб. 

Біологічні зразки будуть відбиратися у біологічних батьків чи дітей зниклої особи, оскільки лише їх зразки придатні для встановлення спорідненості з невпізнаним тілом. Орієнтовний строк проведення експертизи – до двох тижнів.

Нагадаємо, що відібрання зразків та проведення молекулярно-генетичної експертизи за постановою слідчого для громадянина є повністю безкоштовною процедурою, яка проводиться за рахунок держави.

За період проведення антитерористичної операції органами внутрішніх справ зареєстровано понад тисячу повідомлень про виявлення невпізнаних тіл.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності