Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

НАЖИВАВСЯ НА ІНВАЛІДАХ

Торік у жовтні у Івано-Франківській області лікар- хірург вимагав хабара від 16-річної дівчинки за своє сприянняу продовженні групиінвалідності. Наразі лікаря затримано та повідомлено йому про підозру у вчиненому порушенні. Про це повідомилапрес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

За попередньою інформацією, медичний працівник оцінив своє сприяння в продовженні групи інвалідності для 16-річної дівчини-інваліда дитинства у 7 тисяч гривень. Так, медик, вирішив безпідставно нажитись на дівчині, повідомивши, що продовження групи інвалідностіможливе лише за умови надання йомувказаних коштів.

Гроші лікарю передавав дідусь дівчини в приміщення медичного закладу. Відтак, безпосередньо після одержання неправомірної вигоди 59-річного хірурга було затримано.

Наразі йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 354 (одержання незаконної винагороди працівником державного підприємства, установи чи організації) КК Українита ч.2 ст 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) КК України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності