Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ПІАР, МАРНОТРАТСТВО, СПИСАННЯ КОШТІВ ЧИ УСЕ РАЗОМ?

Цього понеділка, 6 жовтня, відбулася спільна прес-конференція голови Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука та народного депутата України Олександра Шевченка, на якій було анонсовано довгоочікуваний капітальний ремонт вулиці Набережна ім. В. Стефаника.

«Хочу офіційно повідомити, що через спільний компроміс, здоровий глузд, ввійшовши в складну політико-економічну ситуацію в нашій державі та з допомогою Олександра Шевченка було знайдено компромісне рішення щодо капітального ремонту вулиці Набережна ім. В. Стефаника. Для її ремонту будуть залучені передові технології, використаний досвід компаній, які вже проводили подібні роботи в нашій області в короткі терміни», – зазначив голова ОДА Олег Гончарук.
Чогось іншого окрім похвали від губернатора в адресу нардепа з оточення олігарха Ігоря Коломойського й годі було б чекати. Адже батько нинішнього голови Івано-Франківської ОДА в свій час теж вважався людиною іншого олігарха з оточення Коломойського – Ігоря Палиці…

За словами Олександра Шевченка, кінцевий термін здачі вулиці Набережна припаде на початок грудня. Водночас під час виконання робіт потрібно буде прокласти ще й відповідні мережі, у тому числі ливневу каналізацію, яка є доволі довгою – близько 2 км. Та на переконання генерального підрядника, спільними зусиллями вдасться збудувати дорогу в озвучені строки, а дорожнє покриття буде європейського рівня.

У цьому всьому дивує те, що об’їзну дорогу довкола обласного центру, яку раптом не ремонтували уже кілька років, раптом поспішно розпочнуть лагодити у сезон дощів і снігопадів, саме під час виборчої кампанії до ВР. А головне, що саме за «сприяння» одного з кандидатів, що вже не вперше балотується по цьому окрузі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А якщо ще акцентувати на дорожньому покритті «європейського рівня», то автор даних рядків собі пригадує, як два місяці тому, перебуваючи у відрядженні у сусідній Польщі, він зауважив, що уся дорожньо-ремонтна техніка на одній із вулиць поруч його тимчасового помешкання призупинилася, бо … розпочалися дощі. І, навіть, після того як опади припинилися, ремонтники ще були змушені кілька днів чекати, допоки не висохло покриття, щоб уже по сухому класти асфальт!
Отож, про яке якісне покриття за таких умов може йти мова?

Передвиборчий піар і спроба у такий спосіб купити голоси автомобілістів чи банальна халатність і марнотратство?
Коли ж врахувати, що ремонт однієї дороги (вулиці) в Україні з року в рік може годувати багатьох чиновників, напрошується ще одне цілком логічне запитання…
… А Набережну можна ремонтувати щовиборів.

Дмитро Несміш

Анушкевичус прокоментував ремонт Набережної і піар навколо нього

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

AnushkevІвано-Франківському інтернет-виданню «Галці» вдалося отримати ексклюзивний коментар міського голови Віктора Анушкевичуса щодо ремонту вулиці Набережна.

Насамперед, мер втішений, що зміг добитися аби ремонт цієї багатостраждальної вулиці здійснювався за кошт державного бюджету, і участі обласної ради. Натомість він стримано оцінив піар-компанію навколо цього об’єкту.

«Мені нарешті вдалося переконати обласну і державну владу, що вулиця Набережна – це не тільки проблема Івано-Франківська. Розпорядник коштів і контролер ремонту – Управління капітального будівницвта ОДА. Той, хто там піариться на даній темі – «хребет корупції, і так далі, і тому подібне» – хай він про себе краще подбає», – вважає Анушкевичус.

Незважаючи на те, що ремонт буде відбуватися під егідою Управління капітального будівництва ОДА, мер обіцяє особисто контролювати дані роботи. Адже вони триватимуть на території обласного центру.

«Маючи технічну освіту буду також контролювати. І у випадку чогось, буду висловлювати свої претензії і УКБ, і голові облдержадміністрації», – запевнив мер.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Джерело: Galka.if.ua

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності