Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Секс-скандал: малолітні школярі зняли гей-порно

Гучний секс-скандал розгорівся в селі Городнє (Болградський район). Там троє школярів зняли гей-порно і виклали пікантне відео в соцмережі. Зняли розпусне відео школярі сьомого, п’ятого і третього класів, повідомляє «7 канал».

Порно діти знімали в квартирі одного з хлопчиків. Його батьків вдома не було. Семикласник знімав на телефон хлопчиків з третього і п’ятого класів.

У школі дізналися дітей, коли побачили цей відеоролик. Батьки і друзі отримали шок від побаченого.

Як розповіла директор школи села Городнє Марія Пинтю, цими дітьми практично не займаються. Їх батьки зайняті роботою і взагалі є неблагополучними.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Припускають, що зняти своє відео школярів надихнув перегляд порнографії в Інтернеті. Двох учнів зі скандального відео вже перевели в інші школи.

Зі школярами, які зняли розпусне відео працює психолог і соцслужби. А батькам доведеться заплатити мінімальний штраф за неналежне виховання дітей.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності