Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Сьогодні Чеботарю – повістку, а завтра Луценку – міністерство?

Йому вручили повістку в аеропорту у минулу п’ятницю, о 6:30, після чого Чоботар вилетів до Відня.

Слідчі СБУ вручили колишньому заступнику міністра внутрішніх справ Сергію Чеботарю повістку про явку на допит у Генпрокуратуру на ранок понеділка.

Повістку йому вручили в аеропорту у п’ятницю, о 6.30, після чого Чеботар полетів до Відня.

Про це ж заявив депутат Сергій Каплін під час засідання Верховної Ради.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як відомо, наприкінці квітня вибухнув скандал: біля будинку Сергія Чеботаря в селі Лісники напали на знімальну групу телеканалу ZIK. Як стверджували журналісти, нападниками виявились зять Чеботаря Олег Поліщук та його бізнес-партнер Сергій Гаврилко.

13 травня у Верховній Раді група народних депутатів зареєструвала проект постанови про звільнення міністра МВС Арсена Авакова через скандал із Чеботарем, якого Аваков після звільнення з посади свого заступника показово цинічно призначив своїм радником. Та навіть після цього парламентарі так і не змогли позбутися скандального міністра.
«Нема нічого дивного, – коментує подію Тарас Боднар, – повістка, це ж не підписка про невиїзд. Та й підозру Чеботарю ще не оголошено. Хоча що тут «підозрювати», тут треба звинувачувати, судити і саджати. А за законами військового часу і взагалі…

Полетів до Відня завершувати справи з офшорами. Пам’ятаєте: Австрія – Фінляндія – Естонія?.. Фіни йому усе тоді зіпсували. Ні шеф – Аваков, ні кум – Турчинов за таке по голівці не погладять, ось і треба справи залагоджувати».
«А що до відставки Авакова, то поки, звісно, ні РНБО, ні Прем’єр цього не допустять. Хоча питання це вже вирішене… Адже з 1-го червня вступає в дію Закон «Про національну поліцію». І невже хтось гадає, що його автором став випадково кум Президента і «улюбленець нацполіцаїв Франкфуртського аеропорту» Юрій Луценко?» – продовжує коментувати політаналітик.

«Не зважаючи на те, що Порошенко й був співзасновником Партії регіонів, а Луценко колись правою рукою соціаліста Олександра Мороза, помаранчеве кумівство ще ніхто не відміняв. Навпаки, воно всіх їх об’єднує. Погляньте, ще один кум, але уже іншого талановитого президента – трішки помаранчевий регіонал, Давид Жванія, отримав нещодавно контракт на кілька мільйонів від МВС. Що, так, за «красиві очі»? Азаров теж трішки був помаранчевим регіоналом, принаймні на Майдані в шалику поруч з Юлею та Віктором Першим стояв, але кумом, бідака, нічиїм не став. Ось тепер і «поневіряється» з Віктором Другим… А Луценко, не сумнівайтеся, буде знову міністром, тільки вже не МВС, а «нацполіцаїв», – кепкуючи, підсумовує Тарас Боднар.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Петро Дуля

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності