Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Спроба в Білорусі українського сценарію 2013-14рр., – руки Путіна чи Сороса-Байдена?

Вчора ввечері, 9 серпня, Лідія Єрмошина оголосила дані попереднього підрахунку голосів на чергових президентських виборах у Білорусі, що призвело страйку прихильників кандидата з меншою кількістю голосів, який переріс у сутички зі столичною міліцією. Тобто іноземні агенти впливу намагалися застосувати в Білорусі український сценарій 2013-14 рр..

За даними ЦВК явка виборців на 20: 00 склала 84,05%.

Голова ЦВК Лідія Єрмошина повідомила про результати підрахунку голосів в деяких містах і районах.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«У Мінську підрахували Ленінський район, проте це без іноземних ділянок, вони приписані до цього району і повинні відзвітувати 10 серпня до 15 годин. У Ленінському районі взяли участь понад 64% виборців. За Лукашенка проголосувало майже 67%, за Тіхановську – майже 15%, на третьому місці – проти всіх (8,5%)», – сказала Лідія Єрмошина.

Однак на деяких ділянках з розгромним рахунком перемагає Світлана Тіхановском, що заперечує закиди лідерал-демократичної опозиції діючому президенту Лукашенку у підтасовці результатів виборів і зловживаннях адмінресурами. Але, пори це, тисячі молодих “мирних” демонстрантів цікавої зовнішності ввечері цього ж дня вийшли на вулиці Мінська на знак підтримки Тіхановської, які несподівано переросли у сутички із міліцією, яка була змушена застосувати водометні машини та травматичні кулі.

ТАКОЖ ДО ТЕМИ:

People run during clashes with opposition supporters after polls closed at the presidential election in Minsk, Belarus, August 9, 2020.,Image: 551197330, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: VASILY FEDOSENKO / Reuters / Forum

Расширенный комментарий президента Беларуси Лукашенко по дню выборов и ночи столкновений протестующих с силовиками.Klymenko Time

Gepostet von Alla Chula am Montag, 10. August 2020

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності