Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Судова люстрація у Франківську?

18 грудня в адміністративному суді відбудеться судове засідання у справі Ярослава Манжелея, котрий звільнений згідно Закону «Про очищення влади», проте вважає що його цей закон не стосується та планує поновитися на посаді заступника начальника Івано-Франківського обласного управляння МВС.

На попередньому засіданні кілька тижнів тому були присутні громадські активісти, серед них був і скандально відомий Михайло Бойчук («Хімік»). Вони прийшли підтримати Манджелея у його вимогах. Тоді суд прийняв рішення залучити до розгляду справи, як третю сторону, Управління МВС в області. Після судового засідання, як повідомляють компетентні джерела, головуючий суддя Ярослав Матуляк почув від «Хіміка» погрози на свою адресу «опинитися в сміттєвому баку» в разі відмови у задоволенні вимог Манджелея.

Виходить, що тепер за результатами «Революції Гідності» так зване телефонне право Януковича замінене «справедливими вимогами «справжніх революціонерів», котрі вважають можливим вказувати Суду, які рішення виносити згідно люстраційного закону, прикриваючись реноме «народних люстраторів».

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності