Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Цигани взяли в облогу лікарню в Миколаєві

У лікарні швидкої медичної допомоги Миколаєва представники ромської національності, або просто цигани, деякий час блокували роботу реанімаційного відділення. Про це під час засідання виконкому Миколаївської міської ради розповів член виконкому, головний лікар ЛШМД Олександр Дем’янов.

За його словами, після того, як в реанімації помер від передозування наркотичними речовинами один з їхніх родичів, роми просто «взяли в облогу» реанімаційне відділення, а прибулі на виклик поліцейські заявили «ми що тут у вас, до вечора чергувати повинні?».

Журналістам Олександр Євгенович пояснив, що родичі померлого практично табором увірвалися до реанімації, де знаходився труп, і прямо там почали його оплакувати, проклинати лікарів, ще п’ять поколінь їхніх дітей і просто не давали працювати співробітникам. При цьому в реанімації перебували, природно, інші пацієнти.

Справа в тому, що у них якісь є свої традиції щодо поведінки з тілом покійного, а нам потрібно було відправити труп на судмедекспертизу. При цьому коли лікарі викликали поліцію, щоб елементарно вивести сторонніх з реанімаційного відділення і розблокувати його роботу, ті відповіли, що, мовляв, ось коли щось трапиться…“, – розповів головлікар.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За словами Дем’янова, тільки після його особистих наполегливих звернень до керівництва поліції, правоохоронці не вивели, а вмовили циган покинути реанімаційне відділення.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності