Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

У Франківську інфекційну лікарню поклали відразу 8 студентів-медиків, – коронавірусу не знадобилося

У той час, коли львівського студента після повернення із Китаю вчора доправили у лікарню з підозрою на коронавірус, вісім студентів Івано-Франківського національного медичного університету потрапили в інфекційну лікарню з харчовим отруєнням.

Хворі скаржаться на загальну слабкість, болі в животі, підвищену температуру та діарею.57de3934-1f15-495a-9183-0a0d51aa347d144687

Фахівці ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області сьогодні розпочали санітарно-епідеміологічне розслідування спалаху гострої кишкової інфекції у Франківську.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИКоронавірус уже в Росії , ЄС, Канаді та США, а українці в Китай “на закупівлі” не їздять

Потерпілі пов’язують отруєння зі споживанням лавашів з курячим м’ясом, які придбали в закладі «Сандвіч-бар» 24 січня. Заклад розташований на вулиці Пасічна, 3.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Студентам стало погано 24-25 січня, а 26-27 січня вони звернулися в університетську поліклініку, звідти їх направили в обласну інфекційну лікарню.

Триває позапланова перевірка закладу. Фахівці відібрали проби води, харчових продуктів, змивів на мікробіологічні показники.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності