Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

У Тернополі з інфекційної лікарні звільнилися 8 лікарів

8 працівників інфекційного відділення Тернопільської лікарні швидкої допомоги вже звільнились. Вони ще не працювали з хворими на коронавірус, але й не хотіли ризикувати, розповів головний лікар Тернопільської лікарні швидкої допомоги Ярослав Чайківський в ефірі Суспільного.nishhiy-vrach-300x224

ФОТО ілюстративне тематичне

Є люди, в яких є хрорічні захворювання, є люди, в яких малі діти. І щоб не наражити сім’ю і себе вони просто звільнилися з роботи. Звичайно, цього б могло не статися, якби не мотивація. Отримуючи 4 тисячі гривень зарплати, звичайно, мало хто може віддавати себе роботі в таких умовах”, – сказав Ярослав Чайківський.

Також лікар додав, що на сьогодні Тернопільська лікарня швидкої допомоги має достатньо працівників, необхідного обладнання та засобів захисту, щоб протидіяти коронавірусній хворобі.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності