Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Бойко подав документи у ЦВК на реєстрацію в кандидати на президента України

Сьогодні, 17 січня, всупереч різноманітним чуткам про розкол опозиції, її офіційний представник народний депутат України Юрій Бойко подав документи в Центральну виборчу комісію для реєстрації його кандидатом на виборах президента України.Регистрация-2

Після подачі документів, відповідаючи на питання журналістів, Юрій Бойко заявив, що головним для нього є повернути мир в Україну і зупинити соціальну катастрофу.

«За п’ять років Україна перетворилася в одну з найбідніших європейських країн. Ми втратили території, людей, економічний і промисловий потенціал. Бездіяльність згубна для України. Ми можемо втратити країну. Я усвідомлюю весь ступінь відповідальності й готовий боротися за краще майбутнє для України. Люди хочуть миру, нормального життя, гідних зарплат і пенсій», – сказав Юрій Бойко.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИБойко пропонує витрачати гроші не на будівництво поліцейської держави, а на розвиток економіки

Політик підкреслив, що багато громадських організацій і представники політичних сил підтримали його кандидатуру в якості кандидата в президенти і що у нього є команда професійних управлінців, які знають, як вивести Україну з кризи.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«За мною опозиція і величезна кількість громадських організацій – чорнобильці, ветерани, пенсіонери та багато інших – які надали мені свою підтримку», – зазначив Юрій Бойко.

Відповідаючи на питання, чому він йде на вибори самовисуванцем, кандидат в президенти сказав, що подібний крок був зроблений з метою уникнути будь-яких можливих провокацій режиму щодо опозиції.

«Влада розуміє, що ми представляємо серйозну силу, і боїться нас, вона разом з нашими конкурентами використовує всі свої ресурси, щоб перешкодити нам брати участь у виборах. Але ми не боїмося цього. Форма висунення не має значення. Я впевнений у нашій спільній перемозі. Ми повернемо людям гідне життя, а Україну – на шлях миру і розвитку», – підкреслив Ю.Бойко.

У ЦВК разом з кандидатом, щоб його підтримати, прийшли народні депутати, представники громадських організацій та активісти.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності