Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Дорогі іванофранківці!

321942_103071699822137_636043774_oДякую Вам, за підтримку на виборах, за ту високу довіру, яку Ви висловили, голосуючи за мене, навівіть попри моє звернення до Вас на початку минулого тижня про те, що я знімаю свою кандидатуру на цих виборах, щоб не розпорошувати наші голоси і не пропустити до ВР «гречкосіїв».

Я усвідомлюю, яким важливим на цих виборах був кожен голос. Тому щиро зворушений рівнем Вашої довіри, котрий не лише відкриває нам всім нові можливості, але й зобов’язує нас з моїми побратимами з ВГО «Поклик Нації» продовжувати нашу нелегку роботу у боротьбі за реальну Незалежність нашої Української Держави від корумпованої двоголової гідри, яка давно вже зачаїлася в нашому суспільстві у всіх ешалонах представницької і виконавчої влади, судових та правоохоронних органах, де, руйнуючи основи нашого суверенітету, намагається позбавити права на світле майбутнє не тільки нас з Вами, але й наших дітей.

Ваші голоси, віддані за мене, зобов’язують особисто мене, як головного редактора газет «Дзвони Нації» та «За лаштунками», не покладати пера та й надалі висвітлювати перед Вами усю ту правду, яку від Вас намагаються приховати завжди провладні та проолігархічні ЗМІ, правду, яка допоможе нам спільними зусиллями здолати наших ворогів, щоб і ми словами великого нашого Кобзаря побачили, як:

… Встане Україна.
І розвіє тьму неволі,
Світ правди засвітить,
І помоляться на волі
Невольничі діти!..

Тарас Боднар

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності